Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En vacker höstbukett ...

... vill vi ge till personalen på Lövberga förskola. Tack för ett gott arbete med barnen. Ni är alltid så trevliga och glada!
Nöjda föräldrar

Ett stort fång rosor till Conny, Peter H, Johnny, Charlie och Kjell som ställde upp med bär-bygg-och rivhjälp vid teaterföreställningen i Hällesjö.

Styrelsen

En stor ros till Kjell i Tängtorpet som bryr sig om.

Eva

Dagens ros vill jag ge till doktor Fredrik Bernsten, Astrid Nilsen och syster Margareta på hjärtenheten. Tack för ödmjukt och värdefullt bemötande!

Doffan

Vi vill ge en stor bukett med rosor till alla er på Carema care Brunkullan för omsorgen av våra nära och kära och för allt roligt ni hittar på. Fortsätt på samma sätt!

Nöjda anhöriga

Varmt tack till damerna i Rådhuset (Harriet, Karin och Ingela) som hjälpte till att göra vår stora dag till ett fint minne!

Hälsningar

Tomas och Lili-Beth

Stort tack till alla inblandade på Östersunds sjukhus som hjälpte Arvid när han blev akut sjuk. Nu är vilda bebin tillbaka igen tack vare er hjälp.

Arvids föräldrar

Tio tusen röda rosor till Karin och Pelle, Ingrid och Per, Lasse och Sture, för den fina trivselkvällen i Lits missionskyrka 10 november. Återigen en fantastisk kväll med härlig sång och musik med ”go-fika”.

Tack från oss alla

som var där genom Kerstin

Vi vill ge en stor bukett med rosor till Elis Johansson i Tavnäs för den fina veden till vår nya grillplats. Den kommer att sprida mycket värme och glädje.

Elever och personal

på Fjällsta skola

Dagens största rosbukett vill jag ge till Ivpa Rönnöfors och Jämtlands ambulanshelikopter. Ni gjorde ett kanonjobb i morse när min sambo blev hastigt sjuk. Bara vetskapen av att ni var på väg gjorde oss lugnare. En stor eloge ska ni ha, tack för att ni finns!

Vi på nolsia bäcken

Dagens ros vill jag ge till tandhygienist Ingela Aili, du var för mig guld värd 11 november, stort tack för hjälpen.

RS

Ett stort tack till världens bästa simfröken Hilda Silvergran. Du har varit en helt fantastisk pedagog och simlärare hos oss på Litsbadet, under tisdagskvällarna nu i höst. Du är guld värd!

”Baddarna” (kl 18.40)

Jag vill ge alla killar som går byggprogrammet (BP10b) samt deras lärare Torgny Östlund den största buketten med rosor som finns för att de hjälpte min son Micke Aspeheim när han var med om en fallolycka på skolan. Ni är bäst! Jag vill även passa på att tacka skolsystern Mildred för all hjälp.

Mamma Lotta