Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Erkänner fler sexbrott mot barn

Den 21-årige man i Kalmar län som misstänks för grova sexualbrott mot barn erkände vid dagens omhäktningsförhandling fler brott, nu mot åtta barn. Men han anser inte att de är grova, rapporterar lokala medier.(TT)

Den 21-årige man i Kalmar län som misstänks för grova sexualbrott mot barn erkände vid dagens omhäktningsförhandling fler brott än han tidigare gjort. När förhandlingen inleddes erkände han brott mot åtta barn, men han anser inte att de är grova, rapporterar lokala medier.

Åklagare Linda Caneus har begärt att mannen ska sitta häktad i ytterligare fyra veckor. Totalt har tolv barn tilldelats målsägandebiträde i utredningen.

Inför dagens omhäktningsförhandling begärdes han häktad som misstänkt för sju fall av grov våldtäkt mot barn, sex fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn och tre fall av sexuellt ofredande mot åtta barn på den förskola där mannen praktiserat. Polis och åklagare jobbar med ytterligare fyra polisanmälningar - två som rör barn på förskolan och två anmälningar som rör barn utanför förskolan.