Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ersätt jackan, Plaza

En av gårdagens mest lästa artiklar på OP.se var historien om Erik som blev av med sin jacka när han lämnat in den i garderoben på Plaza i Östersund. Kommentarerna från läsarna på OP.se var i stort sett samstämmiga.

varit gratis hade det varit en annan historia, men eftersom man betalar för att ha sin jacka, i vad jag trott varit tryggt förvar, så ska Plaza givetvis ersätta kunden. Känns orimligt att man ska betala för garderob om det inte finns någon säkerhet.

visa lite goodwill, den här inställningen kostar er betydligt mer än 3 000. Man måste kunna lita på er för förvaringen och på att ni tar ert ansvar när ni begår misstag.

Plaza att betala. Varför har man annars en garderob som tar betalt? Är det bara för att tjäna pengar som man inte kan ta ut på biljettpriset? Det är deras ansvar att allt finns kvar. Detta har hänt på andra ställen och garderoben som tar betalt är alltid ansvarig för kläderna så länge jag har min bricka, det kan man aldrig klara sig ifrån