Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ett fall framåt trots förlust för Brunflo

Brunflo stod länge upp borta mot Sundsvall, men det läckande försvaret sabbade chansen till poäng.

– Vi gör två bra perioder. Har vi lite flyt så leder vi efter två, säger tränaren Gary Woolford.

Brunflo tog tidigt ledningen i den tuffa bortamatchen mot Sundsvall då Alfred Jonasson höll sig framme efter dryga tre minuter. Det dröjde dock inte länge förrän hemmalaget vänt till ledning. En ledning som Jens Nilsson (i fjol i ÖIK) utökade i andra till 3–1. Men bara minuten senare reducerade Brunflo genom finländaren Niko Korhonen, som var tillbaka efter sin hjärnskakning.

Sundsvall vann tillslut perioden med 3–2 och även om Brunflo stretat emot bra så fanns inte krafter kvar för att hota hemmalagets ledning i tredje perioden i matchen som slutade 7–3.

– Vi spelar bra i två perioder, men så släpper vi in några mål och får sedan inte någon energi i laget. Det är synd. Vi spelar verkligen hårt och jag kan inte klaga på inställningen, sammanfattar Gary Woolford, som såg vissa ljusglimtar trots förlusten.

– Första två perioderna får vi vara jättenöjda, det ska vi ta med oss.

Men de sex insläppta målen senast mot Ö–vik, som nu följdes upp av sju mål i baken gör det svårt för laget att plocka poäng.

– Vi får inte släppa in sju mål i varje match, det är inget lag som vinner då.

– Ska vi vara ärliga så ska vi vara med mot de här lagen så måste målvakterna spika igen och så måste vi ha lite flyt.

----------------------

Sundsvall–Brunflo 7–3 (2–1, 3–2, 2–0)

Mål, Brunflo: Alfred Jonasson (Kristoffer Lärka), Niko Korhonen (Olle Fridell, Kristoffer Pihlqvist), Olle Pesson (Sebastian Magnusson, Anton Grenholm).

Skott: 37–21 (6–8, 15–9, 16–4)