Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ett himla liv på Storsjöteatern

På tisdagskvällen var det dags för Ett himla liv på Storsjöteatern. Och ett himla liv blev det.

Se tv-inslaget ovanför artikeln.

– Nu blir det julshow med Ett himla liv. Det blir Rock'n'Roll och himla kul, säger ledaren Anders Hård innan alla deltagare kliver in på scenen.

Det var dags för årets uppsättning av Ett himla livs julshow och Storsjöteaterns stora salong var fylld av förväntansfull publik.

– Det här blir årets första och enda julshow och vi har tränat hela hösten. Sedan laddar vi för vårshowen, säger Anders Hård.

Så det gällde att passa på när tillfälle gavs.

En härlig blandning av lucior, jultomtar och allehanda instrument radades upp på scenen och showen var igång. Ballader varvades med rap, bugg med jive och gamla julsånger med nyare versioner av klassiker. Bland annat hördes Chubby Checkers Let's twist again och Donny Osmonds Puppy love. Men deltagarna sjöng även en svensk version av Leonard Cohens Hallelujah som fick långa applåder.

Deltagarna fick publiken att klappa i takt otaliga gånger och energin var på topp. Det var ett himla liv, både på scen och i publiken.