Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

EU-kritiker, se upp!

Du som är kritisk till den fortgående maktöverföringen till Bryssel, nu är det dags att bestämma vad du ska rösta på i valet till Europaparlamentet 25 maj.

Låt dig då inte luras av de partier som i valtider låtsas vara kritiska till EU:s nuvarande utveckling, för att sedan i Bryssel stödja denna utveckling.

Sant EU-kritiska partier är, enligt min mening, följande partier; Junilistan, Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet

Dessa partier täcker in hela höger-/vänsterskalan, så där bör finnas ett gott alternativ för var och en av oss EU-kritiker.

En röst på övriga partier innebär att maktöverföringen fortsätter och att allt fler beslut tas i Bryssel.

Sverige förlorar därmed på fler och fler områden sin självständighet. Det kommer att sluta med att Sverige blir en delstat i ett Europas förenta stater, där de stora länderna styr och 10 000-tals lobbyister manipulerar i bakgrunden.

Vi behöver inte den maktkoncentration och byråkrati som byggs upp i Bryssel. Det är inte bra för samhällets utveckling i demokratisk riktning.

Det är viktigt att du går och röstar för att hejda maktöverföringen.

Roland Forsgren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel