Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Expo Norr flyttar till Östersundstravet

På torsdag startar den årliga varumässan Expo Norr, denna gång hålls den på Östersundstravet.

– Östersundstravet har länge varit ett önskemål från vår sida eftersom det är publikvänligt och ligger centralt, säger Stefan Sandberg, säljchef på Svenska Mässkonsult AB.

Mässan har flyttat runt under åren och Stefan Sandberg berättar att statisktiken visar hur besökarantalet ökar varje gång som mässan byter plats.

– Det är väl kanske nyhetens behag. Förra året snuddade vi vid 16 000 besökare, i år har vi arbetat stenhårt för att komma upp till 20 000.

Nyheter för i år är bland annat ett stort maskinområde där det finns möjlighet att se maskinerna i arbete och en extra stor hus och hem-monter där Martin Timell ger byggråd till intresserade.

150-200 företag och föreningar ställer ut under dagarna fyra och det bjuds även på underhållning och aktiviteter för hela familjen. På scenen ser vi bland annat Ellen Sundberg, Christer Halvarsson, Rolling Rootsy Revue och Basko Believes.