Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

EXTRA: Celtic kan lägga bud på Barrow

Skotska Celtic verkar leda jakten på Modou Barrow i Östersunds FK.
– Vi har hört att ett bud är nära förestående, säger David Friel, sportjournalist på The Scottish Sun.

Annons

Den unge anfallaren har plötsligt blivit en av de hetaste spelarna i svensk fotboll. Enligt uppgift är flera utländska klubbar intresserade.

Det talas om Hull, QPR, Swansea, Everton, Bolton och nu även Celtic – den skotska giganten från Glasgow. Anledningen är att ÖFK:s andretränare Billy Reid, tidigare manager i skotska Hamilton, gått i god och lovordat Barrow.

Billy Reid har ett gott anseende i Skottland och enligt källor i Skottland litar Celtic på att Reids uppgifter stämmer. Själv är Reid säker på att Modou Barrow har en ljus framtid i fotbollen.

– Han är sensationellt snabb och tekniskt bra. Om någon är värd stora pengar är det den här killen. Han har stor potential, säger Reid till Daily Mail.

Enligt uppgifter i engelska Daily Mail överväger Celtic att inom kort bjuda 1,5 miljoner pund för Barrow.

Sporten har varit i kontakt med skotska The Scottish Sun som bekräftar nyheten. Det är också mycket möjligt att Celtic har en representant på plats när Östersund möter Sundsvall under fredagen.

Läs mer:

Barrow spelar för ett proffskontrakt

Späckat TV-magasin när Superettan rivstartar