Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

EXTRA: Celtic kan lägga bud på Barrow

Skotska Celtic verkar leda jakten på Modou Barrow i Östersunds FK.
– Vi har hört att ett bud är nära förestående, säger David Friel, sportjournalist på The Scottish Sun.

Den unge anfallaren har plötsligt blivit en av de hetaste spelarna i svensk fotboll. Enligt uppgift är flera utländska klubbar intresserade.

Det talas om Hull, QPR, Swansea, Everton, Bolton och nu även Celtic – den skotska giganten från Glasgow. Anledningen är att ÖFK:s andretränare Billy Reid, tidigare manager i skotska Hamilton, gått i god och lovordat Barrow.

Billy Reid har ett gott anseende i Skottland och enligt källor i Skottland litar Celtic på att Reids uppgifter stämmer. Själv är Reid säker på att Modou Barrow har en ljus framtid i fotbollen.

– Han är sensationellt snabb och tekniskt bra. Om någon är värd stora pengar är det den här killen. Han har stor potential, säger Reid till Daily Mail.

Enligt uppgifter i engelska Daily Mail överväger Celtic att inom kort bjuda 1,5 miljoner pund för Barrow.

Sporten har varit i kontakt med skotska The Scottish Sun som bekräftar nyheten. Det är också mycket möjligt att Celtic har en representant på plats när Östersund möter Sundsvall under fredagen.

Läs mer:

Barrow spelar för ett proffskontrakt

Späckat TV-magasin när Superettan rivstartar