Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Facebooks Nordenchef kommer till Åre

Martin Ingemansson, som tidigare arbetat för både Yahoo och Myspace, var den första som anställdes när Facebook etablerade sig på den nordiska marknaden, idag är han Nordenchef för Facebook. Under torsdagen 11 april kommer Martin till Åre Business Forum för att inspirera kring utmaningar, disruptioner, innovationskraft och de möjligheter som finns med dagens tekniska utveckling.

Idag har Facebook mer än två miljarder användare runt om i världen, varav drygt sex miljoner i Sverige. Martin Ingemansson har varit chef på Facebook Norden i nio år. I dag har han ansvar för att bygga ut Facebooks team i Norden, och han har varit starkt bidragande till företagets tillväxt i regionen. I april besöker han Åre Business Forum.

– Vi är jätteglada att Nordenchefen Martin Ingemansson kommer att representera Facebook på scenen under Åre Business Forum 2018. Jag ser mycket fram emot spännande inspirationsföredrag och diskussioner om bland annat innovationskraft, säger Åre Business Forums grundare Jens Edlund i ett pressmeddelande.