Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Favorit i repris för Sema – se ÖFK-spelarna storma TV-studions bord efter segern

 
ÖFK i Europa League
Visa alla artiklar

Efter Sveriges skrällseger i VM-playoffen mot Italien, stormades TV-studion av Ken Sema tillsammans med ett glatt, svenskt landslag och resulterade i ett söndrigt studiobord. Efter ÖFK:s Europa League-seger mot Zorja Luhansk, upprepades proceduren. Denna gången hade TV-teamet lärt sig sin läxa och bordet höll.

För en dryg vecka sedan var Ken Sema en del av det svenska landslag som eliminerade Italien i VM-playoffen. Då fick han se matchen från bänken, men var med i lagets vilda firande då man nästintill överföll TV-studion där förbundskapten Janne Andersson var mitt uppe i en intervju,

I kvällens Europa League-match mot Zorja Luhansk var han deso mer aktiv och stod i vanlig ordningn för ett lurigt anfallsspel och skapade under matchen flera farliga målchanser för sitt ÖFK.

Efter segern upprepades proceduren; tränare Graham Potter stod och intervjuades och laget smög in i bild och övertog all uppmärksamhet.

Se klippet i spelaren nedan.

Klippet är taget från Eurosport Sveriges Twitter.