Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fem fall av misshandel

Under natten till söndagen tvingades polisen rycka ut på fem olika fall av misshandel runt om i länet.

Strax efter midnatt kom det larm från Bräcke om att en person slagit tre andra. Ingen blev skadad men polisen upprättade en anmälan efter att ha pratat med de drabbade.

I 02-tiden kom larmet från Orrviken där ett familjegräl mellan två män resulterade i våldsamheter men där alla lugnade ner sig när polisen kom.

Bara minuter senare kom det larm om att en misshandel skulle ha ägt rum på Frösöbron, där omständigheterna fortfarande är oklara.

I 04-30-tiden tvingades polis och ambulans rycka ut till Bräcke igen där en man då hade blivit slagen, men eftersom skadorna var lindriga kunde han skickas hem till sig igen efter att ambulanspersonalen hade plåstrat om honom.

Strax för 06 kom nattens sista larm och den här gången var det två personer som hade blivit utsatta för stenkastning från tre män som drog fram längs Storgatan. Ingen skadades av stenarna så polisen kategoriserar ärendet som försök till misshandel.