Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fem frågor till Rossi Eterovic, assisterande tränare i Landskrona Bois

Ni är ute på en liten bortaturné, slitsamt?

– Nej, det är faktiskt riktigt trevlig, och vi är ju ett ungt lag med en del nya spelare så det har fungerar faktiskt som lite teambuilding.

– I fredags morse vaknade vi i Mora, tränade och satte oss sedan i bussen mot Östersund. Så sista etappen var inte så farligt lång, säger Eterovic.

Och ni började "roadtripen" på bästa sätt!

– Degerfors är starka, självklart är det väldigt bra gjort att vinna borta mot dem. Och prestationerna blir bättre och bättre. Vi är ju liksom Östersund ett spelande lag, då är det viktigt att ha bra rörelse i laget och det börjar se mycket bättre ut med det.

Med en sån spelidé är det ganska bra att vara elva man på banan väl?

– Ha, ha. Ja, verkligen. Vi har dragit på oss utvisningar i tre matcher redan, självklart har det påverkat oss negativt.

Några avstängda till den här matchen?

– Nej, i stället får vi tillbaka två spelare. Det är målvakten Niklas Uddenäs och backen Cheikh Sarr – båda två kommer att vara med i truppen.

Hur blir det med nye anfallaren Karim Sadat?

– Han är med oss i bussen, men har inte fått sitt arbetstillstånd ännu. Skulle det bli klart före matchen så kan han vara aktuell för spel, säger Rossi Eterovic.