Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fem östersundare i ringen

Fem östersundare fanns i ringen när Sundsvall arrangerade den fjärde deltävlingen i Norrlandsserien i diplomboxning. Två av dem vann sina matcher.

Det var de två Östersundsklubbarna Älgen och Ängeln som var representerade i Sundsvall och här är korta referat från alla matcher:

64 kg: Erik Olsson, Ängeln, förlorade mot Chngiz Näbiyev, Guldstaden med 25–29 i en match där Olsson börjde dåligt, men boxade upp sig allt eftersom.

60 kg: Älgens 15-årige debutant Olle Frisk vann över Melin Åberg, Sundsvall. Detta sedan domaren var tvingad att bryta matchen i första ronden på grund av näsblod. Den ronden vann Frisk med 9–8.

57 kg: Manne Eng, Ängeln, besegrade Malkin Nelsson, Öbacka med 23–20 i en svängig match.

57 kg: Sajad Mohammdi, förlorade mot Hammid Abdul, Öbacka med 23–25 i en match där båda boxarna hade en tendens att vilja gå på för hårt.

42 kg: Debutanten Nelson Nordengren Fors, Älgen, visade premiärnerver när han föll mot Kevin Scott, Morgongåva med 22–28.