Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fem östersundare i ringen

Fem östersundare fanns i ringen när Sundsvall arrangerade den fjärde deltävlingen i Norrlandsserien i diplomboxning. Två av dem vann sina matcher.

Annons

Det var de två Östersundsklubbarna Älgen och Ängeln som var representerade i Sundsvall och här är korta referat från alla matcher:

64 kg: Erik Olsson, Ängeln, förlorade mot Chngiz Näbiyev, Guldstaden med 25–29 i en match där Olsson börjde dåligt, men boxade upp sig allt eftersom.

60 kg: Älgens 15-årige debutant Olle Frisk vann över Melin Åberg, Sundsvall. Detta sedan domaren var tvingad att bryta matchen i första ronden på grund av näsblod. Den ronden vann Frisk med 9–8.

57 kg: Manne Eng, Ängeln, besegrade Malkin Nelsson, Öbacka med 23–20 i en svängig match.

57 kg: Sajad Mohammdi, förlorade mot Hammid Abdul, Öbacka med 23–25 i en match där båda boxarna hade en tendens att vilja gå på för hårt.

42 kg: Debutanten Nelson Nordengren Fors, Älgen, visade premiärnerver när han föll mot Kevin Scott, Morgongåva med 22–28.