Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Feminism för allas lika värde på Storsjöteatern – stand up, debatt och föreläsningar

På söndagen den 4 mars arrangerar Region Jämtland Härjedalen för fjärde året i rad temadagen "Feminism för allas lika värde" på Storsjöteatern i Östersund. Tiden är mellan klockan 09.15-20-00.

Dagen är uppdelad i fler än 20 olika programpunkter på fem olika scener. Bland annat blir det Stand up om hedersrelaterat förtryck, hedersrelaterat våld och hedersmord med Zinat Pirzadeh, författarsamtal med Elin Olofsson och politisk debatt med Hanna Wagenius (C), Kalle Olsson (S), Elise Ryder Wikén (M) och Jessica Spångberg (V).

– Den här frågan är oerhört viktig, inte minst i dessa tider när feminism och jämställdhet attackeras från så många håll. Då är det viktigt att göra en sådan här sak för att visa att vi står på oss och kämpar för det här, säger Margareta Winberg (S), ordförande i regionfullmäktige och initiativtagare till arrangemanget i ett pressmeddelande.

Förutom ovanstående bjuder föreningen MÄN i samband med temadagen in till en gratis föreläsning och workshop för män på Clarion Hotel i Östersund. Den pågår mellan klockan 09.15-11.45. Ingen föranmälan krävs.

Se hela söndagens program här.