Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fest och sex lockade Ulrika till Mexico

Hon fick nobben av Big Brother men kunde ha blivit fru till en bonde. I stället blev det Mexico och inspelning av Paradise Hotel.
23-åriga Ulrika Forsberg från Östersund är en av deltagarna i den skandalomsusande dokusåpan som just nu sänds i tv.

Fest, sex och skandaler, det är tv-programmet Paradise Hotels säljande strategi för att locka tittare. I en landstäckande kvällstidning presenteras deltagarna i årets omgång. Hur många de som mest har legat med under 24 timmar, det galnaste de har gjort och vad deras största intresse är, är frågor som deltagarna svarat på.

På frågan vad Ulrika Forsbergs största intresse är, har hon svarat "att ligga".

– De kryddar på ganska stort. Jag sa i en annan intervju att man skulle kunna tro att vår familjs största intresse är att ligga, med tanke på att jag har nio syskon och 21 syskonbarn, säger Ulrika Forsberg och rycker på axlarna.

Hon har redan fått frågande sms och kommentarer kring intervjun, men hon tar inte åt sig av vare sig elaka kommentarer eller felcitat i intervjuer.

– Det skrivs och det kommenteras, jag har redan lärt mig att ta det med en nypa salt. Jag är inte ute efter att folk ska tycka om mig, jag är som jag är.

Paradise Hotel går ut på att unga singlar tävlar om att hålla sig kvar så länge som möjligt i paradiset. En förutsättning för att få stanna kvar är att hitta en rumspartner av det motsatta könet. Den som inte lyckas få en partner blir hemskickad. Programmen kantas av fest och sex, något Ulrika Forsberg inte har något emot.

– Jag älskar att festa och behöver egentligen inte dricka alkohol för det. Men nu bjöds det ju på alkohol hela tiden, de vill ju att man ska dricka så klart.

Att ha sex framför en tv-kamera är inte heller något hon räds.

– Nej. Jag sa innan jag var med, att det inte finns något jag inte kan göra framför tv-kameran. Och så är det. Jag kör mitt race där inne och jag står för allt jag gjort.

Ulrika Forsberg är 23 år och kommer från Laxsjö. Nu bor hon i Östersund och läser till undersköterska. Hon sökte till Paradise Hotel i höstas och reste till Mexico för inspelningarna i mars. Att det blev just Paradise Hotel var egentligen en slump, hon sökte till olika tv-program.

– Jag vet inte vad det är som lockar med tv egentligen, men jag har alltid varit lite galen. Jag har sökt till Big Brother förut men där kom jag inte med. Jag skickar in ansökningar till tv-program ibland och det vara rent spontant att jag skickade till Paradise Hotel. När de ringde kom jag inte ens ihåg att jag hade skickat in en ansökan.

Kändisskapet är inget som lockar i sig, säger Ulrika Forsberg. Det var inte därför hon sökte till programmet.

– Det finns ju en möjlighet att man blir känd, det finns väl i bakhuvudet på alla som söker. Men jag tänkte inte så mycket alls, kanske i så fall att det skulle kunna öppna dörrar till att flytta härifrån och kanske byta jobb.

När hon åkte var hon singel. Det var hon även när hon kom hem. I första programmet och i intervjuer innan säsongsstarten gjorde Ulrika Forsberg klart att hon gillar, vad hon kallar, manliga män. Honom hittade hon här, hemma, i somras.

– Han är heltatuerad, kör motorcykel, har skägg och är så manlig som man kan bli, säger hon.

Att flytta härifrån är alltså inte aktuellt i dagsläget.

– Just nu är jag nöjd. Men vi får se, om jag vill flytta så kan han följa med mig.

Nu ska de tillbringa kvällarna framöver med att titta på Paradise Hotel tillsammans.

– Allt som hände i Mexico, hände innan vi träffades. Det kanske inte kommer bli kul alla kvällar, men jag är säker på att han skulle ha gjort samma sak.

Hon säger att resan till Mexico är det galnaste och roligaste hon har gjort i livet. Det var dessutom hennes första resa utomlands. Och hon har fått vänner för livet. När vi ska skiljas åt berättar hon i förbifarten att TV4 ringde för ett tag sedan. Någon gång, hon minns inte när, skickade hon ett brev till en bonde som ska vara med i Bonde söker Fru. Av 600 brev valde han ut tio, varav ett från Ulrika Forsberg. Nu ville de veta om hon var intresserad av att vara med i programmet.

– Men jag har kontrakt med tv3, så det går inte. Och det hade ju sett konstigt ut, från Mexico och lyx till en bondgård någonstans, haha.

Paradise Hotel sänds i 54 avsnitt under hösten. Vinnaren, den som klarar sig längst i huset, får 500 000 kronor.