Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fjorton viltolyckor i länet under det senaste dygnet

Under söndagskvällen och natten till måndagen rapporterade polisen elva viltolyckor i länet, och under måndagen har de rapporterat ytterligare tre, skriver polisen på sin hemsida.

Måndagens tre viltolyckor inträffade i Krokom, Torvalla och Bräcke. I Krokom kolliderade en lastbil med ett rådjur på väg 340. Polisen fick in larmet klockan 07.39. Föraren blev inte skadad vid kollisionen.

Olyckan i Östersund inträffade vid Torvalla där en personbil kolliderade med ett rådjur. Polisen fick in larmet klockan 07.39. Inga personskador.

I Bräcke kolliderade en mindre lastbil med en ren på väg 323. Polisen fick in larmet klockan 14.21. Föraren kom inte till skada.

Förutom dessa tre olyckor har polisen rapporterat ytterligare 11 viltolyckor i länet under söndagskvällen och natten till måndag, skriver polisen på sin hemsida.