Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fler behöver engagera sig

Vi har nyss genomfört fria och demokratiska val i Sverige och Jämtlands län. Nu blev tydligen inte resultatet som Ove Isacson hoppades och kanske också arbetade för, men för att för den skull inkompetensförklara väljarnas val är att gå för långt.

Demokratin har sina brister, det vet de flesta av oss. Men på något vis ska våra gemensamma angelägenheter styras och det sättet är det bästa vi åstadkommit.

Region Jämtland Härjedalen behöver många fler som engagerar sig i länets utveckling och det kan ske på många sätt. Ett sätt är att finnas med i något av de politiska partierna och göra sin röst hörd.

Vi är många som engagerar oss vardagar, kvällar och helger i våra demokratiska partier. Om du inte redan är med så är du Ove säkert välkommen i det parti som passar dina värderingar och människosyn bäst!

Lycka till!

Ann-Marie Johansson (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel