Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fler insändare från elever i 5:an

Hej, jag är en tjej som är 11 år. Jag brukar vara med min bästa kompis på helgerna och då åker jag buss på vintern. Men om jag missar en buss så måste jag vänta i ungefär en timme innan nästa buss kommer. Då sitter jag där och blir kall och blöt och det tycker inte jag är kul. Så snälla kör fler bussar på helgerna!

En tjej som blir blöt om rumpan!

Jag hör hela tiden allt som politikerna lovar men hur ska de ha råd med allt? Jag känner mig lurad. Borde det inte finnas någon sorts garanti som gör att de måste hålla allt de lovar, till exempel att de ska minska barngrupperna i skolan och på förskolan.

Lurad elvaåring

Jag är 11 år och älskar innebandy. Men det finns inte någon hall som bara är till för innebandy. På många hallar är golvet till och med golvet sönder. Jag tycker att hallen ska ligga vid nya arenan.

Kille 11

Hej! Jag är en kille på 11 år. Jag tycker att det ska vara mera ekologisk mat i skolan. Det är så lite ekologiska matprodukter i skolan och jag tycker till och med att vi ska ha en odling. Odlingen ska vara på skolgården!  

Hugo

Du som ska sälja dina djur, sälj dem för ett bra och högt pris för att de är värda mer än vad de är nu. Djuren behöver kärlek, massor av kärlek, mat och sömn. Behandla djuren som du själv vill bli behandlad.

Innan jag köpte min kanin Lakritz så kollade jag på Blocket. Där fans det kaniner som kostade FEM KRONOR! Det är skitdåligt. Kaniner är jättefina och ger lika mycket kärlek som du ger till dem och de lyssnar nästan alltid när man pratar.

Ta riktigt bra betalt för era djur.

Ledsen djurtjej på 11

Hej, jag är en tjej som är 11 år. Varje gång min pappa skjutsar mig till min friidrottsträning så ser jag minst två bilar som inte blinkar i rondeller. Då blir jag väldigt arg. För man ska faktiskt blinka i rondeller. Så snälla blinka!

Anonym

Hej, jag är en kille på 11 år. Jag vill förbättra Hofvallen. Jag vill bygga en större arena och även göra en bättre plan. Ta bort friidrotten med dess löparbanor. Se till att Hofvallen blir en arena för fotboll!

Oskar fotbollspelare

Jag är en 11-årig tjej som tycker att man inte får skräpa ner vårt fina land. För snart kommer vårt land vara begravt av smuts. Om det fortsätter så här i flera tusen år till kommer det flyga smuts i rymden. Ta hand om vår värld!

Ledsen 11-åring

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel