Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fler studentlägenheter krävs

Det krävs fler studentlägenheter i Östersunds kommun och det är ingen omöjlighet bara viljan finns. Mittuniversitetet är en smältdegel för kunskap, engagemang och nytänk som är livsviktig för Jämtlands läns utveckling.

Ska vi bli årets studentstad 2015 behöver Östersund lyhört arbeta tillsammans med Mittuniversitetets studenter.

Studenters problem med bostadsbristen ska tas på största allvar. För att bli en attraktiv region krävs en positiv upplevelse för studenterna och fokus på att öka kvalitén på utbildningar. Det gör vi genom bättre kopplingar mellan utbildning och näringsliv.

Om vi och Centerpartiet får förtroendet att leda kommunen kommer vi prioritera byggandet av fler och bättre studentbostäder och för detta finns flera lösningar.

Utöver att bygga fler centralt i Östersund kan ett annat vara studentboenden i Lit eller Brunflo som villkoras med gratis busskort för studenter. Det är dags att agera nu!

Centerstudenter Åre/Östersund

Pernilla Karlsson, ordförande och kandidat till kommunfullmäktige

Jonas Rask-Samuelsson, kandidat till kommunfullmäktige

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel