Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera dikeskörningar i halkan

Flera trafikolyckor har skett under fredagen.

Enligt polisen råder besvärligt väglag.

Annons

Polis och räddningstjänst larmades till en olycka på väg 315 i Hede strax efter klockan tre på fredagseftermiddagen. En bil hade åkt av vägen och låg upp och ner i diket ungefär 10 meter från vägen.

Men väl på plats vid olyckan fanns inga människor, utan bara en tom bil i diket. Räddningspersonalen återkallades och polisen skulle försöka att komma i kontakt med ägaren till bilen.

Enligt vakthavande befäl på polisen har det varit besvärligt väglag på många platser i länet under hela fredagen och flera olyckor har inträffat.

En polispatrull i Sveg fick åka ut på en trafikolycka på E 45 tidigare under dagen, där en bil hade voltat. Inga personer ska ha blivit skadade i olyckan.

En singelolycka inträffade också på E 14 i höjd med Torvalla. Där fick en bil sladd efter att ha åkt in i vajerräcket och kraschade sedan ned i diket. Det är oklart om skadorna i det fallet.