Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera fall av fylleri under fredagsnatten

Trots ett antal ärenden gällande fylleri och andra mindre brott rapporterar polisen i Jämtland om en lugn natt.

Jämtlandspolisen betecknar fredagskvällen och natten som lugn, trots att man fick hantera ett antal ärenden främst gällande fylleri.

Vid midnatt blev en man född 1996 påkommen av en ordningsvakt då han förfalskat sin legitimation i syfte att ta sig in på krogen. Han är nu misstänkt för urkundsförfalskning.

Strax efteråt anträffades en kvinna i 19-årsåldern, kraftigt berusad, utanför en krog i centrala Östersund. Hon fördes till polishuset för tillnyktring men då hennes tillstånd förvärrades kördes hon till sjukhuset för vård. Hon är nu misstänkt för narkotikabrott.

Vid halv ett ser vittnen hur en man tappar öl ur en obemannad öltapp inne på en krog i centrala Östersund. När ordningsvakter skall föra ut mannen gör han sig dessutom skyldig till våldsamt motstånd. Mannen omhändertas av polis och en anmälan upprättas om stöld och våldsamt motstånd.

Vid tvåtiden anträffas en dåligt klädd och kraftigt berusad man i 22-årsålder ute i kylan i centrala Åre. Han tas omhand av polis och förs till polisstationen i Åre för tillnyktring.

Slutligen rapporterar polisen om att man vid halv tre på natten kontrollerat en stökig fest i centrala Östersund. På platsen observerar polispatrullen en man född 1995 som uppvisar tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad och han medtas till polishuset för provtagning.