Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera fall av fylleri under fredagsnatten

Polisen fick ta hand om ett flertal ärenden gällande fylleri under fredagskvällen och natten.

Polisen i Jämtland rapporterar om flera fall av fylleri under fredagskvällen och natten. Strax före klockan 21 fick polisen ingripa och omhänderta en berusad man på Rådhusgatan i Östersund. Han fördes till polisstationen för tillnyktring och är även misstänkt för brott mot knivlagen.

Ungefär samtidigt fick man omhänderta en berusad minderårig person i Kyrkparken. Denne transporterades hem till sina föräldrar.

Vid 23-tiden omhändertogs en berusad person vid OK/Q8 i Torvalla och även denna person fick tillbringa natten på polisstationen för tillnyktring.

Strax före klockan två på natten fick polisen ingripa mot en bråkig och berusad man inne på restaurang Plaza i Östersund. Mannen omhändertogs och är även misstänkt för våldsamt motstånd då han var aggressiv och våldsam vid omhändertagandet. Förhör kommer att hållas med mannen så snart han har nyktrat till.

Slutligen rapporterar polisen att man vid 03.50 omhändertog en berusad man vid ICA Valla på Frösön. Mannen fördes, även han, till polisstationen för tillnyktring.