Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera fall av våld i natt

Flera fall av misshandel i natt inträffade i natt i Östersund.

Strax efter midnatt blev polis i centrala Östersund kontaktade av några personer som bevittnat en grov misshandel. Sex okända gärningsmän hade misshandlat två yngre män. De två yngre männen fördes till akuten av polisen.

Klockan 00.33 får polisen in samtal från vittnen, som sett två personer misshandla en 17 årig man. Den misshandlade mannen fördes med ambulans till akuten. I nuläget finns det inga misstänkta i ärendet.

Klockan 01.05 får polisen in samtal från en ordningsvakt på en krog i Östersund om att en misshandel skett i anslutning till restaurangen. När polispatrullen kommer till platsen är alla inblandade kvar på platsen och en polisanmälan upprättas.

Vid 2-tiden på natten uppmärksammar en polispatrull ett bråk med flertalet personer i centrala Östersund. Polispatrullen avstyr bråket genom att avvisa alla inblandade från platsen.