Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Följ höstens andra stora partiledardebatt på op.se!

Så fort debatten om kommunpolitiken i Berg är klar kan du här på op.se följa vad som händer i rikspolitiken när ÖP sänder Expressens partiledarardebatt.

Den här veckan fortsätter ÖP:s valturné. Ikväll med start klockan 18.00 sänder vi från Åsarna, Bergs kommun.

Så fort debatten om kommunpolitiken i Åsarna är klar kan du här på op.se följa vad som händer i rikspolitiken när ÖP även sänder Expressens partiledarardebatt. I måndags sände vi Aftonbladets. Det här är första gången någonsin som partiledarna drabbar samman i webb-TV.

Sveriges ledande mediebolag går samman och direktsänder bägge kvällarna. Förutom ÖP är Mittmedias alla tio sajter med, tillsammans med Svenska Dagbladet.

– Ett exempel på hur oberoende medieföretag jobbar mer tillsammans för att utveckla journalistiken. Jag ser det som en helt unik service till våra läsare att man både kan följa direktsänd kommundebatt om frågor som ligger mycket nära väljarna och när partiledarnas debatterar rikspolitiken på op.se, säger Hans Lindeberg, chefredaktör på ÖP.  

Expressens debatt sänds ikväll klockan 19 och pågår fram till klockan 22.00. Debattämnena är:

• Jobben.

• Skolan.

• Vård och omsorg.

• Integration och migration.

Expressens Niklas Svensson leder debatten.

Fler valdebatter på op.se:

Valdebatten i Berg

Valdebatten i Ragunda

Valdebatten i Bräcke

Valdebatten i Strömsund

Valdebatten i Åre

Valdebatten i Krokom