Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Följ höstens första stora partiledardebatt på op.se!

Så fort debatten om kommunpolitiken i Bräcke är klar kan du följa vad som händer i rikspolitiken när ÖP sänder Aftonbladets partiledarardebatt.

Den här veckan fortsätter ÖP:s valturné. I kväll med start klockan 18.00 sänder vi från Bräcke.

Så fort debatten om kommunpolitiken i Bräcke är klar kan du här på op.se följa vad som händer i rikspolitiken när ÖP även sänder Aftonbladets partiledarardebatt. På onsdag följer vi upp med att sända Expressens debatt. Det här är första gången någonsin som partiledarna drabbar samman i webb-TV.

Sveriges ledande mediebolag går samman och direktsänder bägge kvällarna. Förutom ÖP är Mittmedias alla tio sajter med, tillsammans med Svenska Dagbladet.

– Ett exempel på hur oberoende medieföretag jobbar mer tillsammans för att utveckla journalistiken. Jag ser det som en helt unik service till våra läsare att man både kan följa direktsänd kommundebatt om frågor som ligger mycket nära väljarna och när partiledarnas debatterar rikspolitiken på op.se, säger Hans Lindeberg, chefredaktör på ÖP.  

Först ut är alltså Aftonbladets debatt, som sänds i kväll klockan 19 och pågår fram till klockan 21.00. Debattämnena är:

• Flyktingar och invandring.

• Jämställdhet.

• Miljö.

• Jobb och sysselsättning.

• Utbildning och skola.

Aftonbladets programledare är Karin Magnusson och under Expressens kväll leder Niklas Svensson debatten.

Fler valdebatter på op.se:

Valdebatten i Bräcke

Valdebatten i Strömsund

Valdebatten i Åre

Valdebatten i Krokom