Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Följ rösträkningen här

Så fort vallokalerna stänger börjar rösträkningen.

Annons

När vallokalerna stänger rullar Valresultatet Live! i gång. I den kan du följa rösträkningen, som lär bli mycket spännande av flera skäl. Blir det en orange allians i fyra år till? Eller ett rödgrönt samarbete med inslag av rosa? Och vilka kommer att sitta i fullmäktige i just din kommun eller i ditt landsting? I Valresultatet Live! klickar du dig snabbt och enkelt mellan de tre valen för att följa rösträkningen.

Hur går det för ett särskilt parti?

Kommer Feministiskt initiativ att klara riksdagsspärren? Och blir Sverigedemokraterna vågmästare? I det här valet är frågorna många kring hur det ska gå för olika partier. Valresultatet Live! ger dig möjlighet att följa ett särskilt parti, i alla tre valen. Var har det parti du är intresserad av sitt starkaste fäste – och hur blir valresultatet i din kommun? Du kan också jämföra årets resultat mot 2010 års valresultat.

 Valresultatet Live! uppdateras löpande med data från Valmyndigheten fram till det slutgiltiga valresultatet är klart.