Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föllinge får ny livsmedelsbutik

Nu är det klart med en ny livsmedelsaffär i Föllinge. Den nya ägaren är Elsie van Cotthem, som tidigare har arbetat i butiken.

– Det här känns fantastiskt roligt, säger hon.

I höstas stängde Ica-butiken i Föllinge. Men nu är det alltså klart med en ny affär i byn. Denna gång blir det en Tempo-butik. Elise van Cotthem, som den nya ägaren heter, har tidigare drivit en livsmedelsaffär och har dessutom arbetat i butiken i Föllinge i flera år.
Att köpet av livsmedelsbutiken nu är i hamn gör henne väldigt glad.

– Det här känns fantastiskt roligt, all personal kommer vara kvar och vi är ett bra team. Nu hoppas vi att allt ska falla på plats så att vi kan öppna butiken under december månad, säger Elsie van Cotthem och fortsätter:

– Butiken kommer att fungera som en samlingsplats och det är viktigt för att få ett samhälle att leva.
Krokoms kommun tar emot nyheten om en ny butik i Föllinge med glädje.

– Vi är väldigt glada att det blir en lösning med butik i Föllinge. Det är viktigt för bygden att det finns kommersiell service, säger Maria Söderberg (C), kommunstyrelsens ordförande i Krokoms kommun.