Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föråkaren Sandra fick en kunglig upplevelse i målfållan

Sandra Jakobsson, ÖFS, fick i går en upplevelse hon sent kommer att glömma. Först åkte hon som föråkare i damernas störtlopp och sedan fick hon ett samtal med Kungen.

20-åringen går fjärde och sista året på skidgymnasiet i Järpen. Hon vill satsa på skidåkningen och har till hösten sökt in på skiduniversitetet i Östersund.

I går blev hon en erfarenhet rikare då hon fick agera som föråkare i damernas störtlopp.

– Det var ganska nervöst. Det blir lite extra nervöst då det är sådan stor tävling och att bli filmad och så. Men det var verkligen en upplevelse och en bra erfarenhet, säger Sandra Jakobsson som också kommer att vara föråkare i slalom.

I mål fick hon sedan träffa Kungen som fanns på plats. Något hon inte riktigt var förberedd på.

riktigt vad jag skulle säga. Det var nervöst för det är allt det här hur man ska bete sig, men jag tror inte jag avbröt honom så det är ju positivt.

– Han frågade hur det var i backen, hur det var med dimman, vart vi kom ifrån och hur långa skidorna är. Det var roligt.