Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förändra enkelt med sprejfärg

Tomt i kassan men sugen på nytt?
Med hjälp av en burk sprayfärg kan du förvandla slitna vita prylar till härliga vårdetaljer

Höstens och vinterns mörka kvällar har gett vika, och nu är sommarens skira dygnet-runtljus nära.

Ett enkelt sätt att snabbt förändra hemma är att köpa sprejfärg på burk och sprejmåla om sina ljuslyktor, vaser och annat man tröttnat på.

Koppar är ett hett material i inredningsvärlden och för drygt en femtiolapp kan du förvandla olika prylar till snygga vårdetaljer.

Gör så här

Du behöver:

Saker att måla om, ljuslyktor, vaser, prydnadssaker.

En burk sprayfärg.

Håll till utomhus.

Torka av sakerna som ska målas om.

Skaka burken ordentligt.

Läs instruktionerna för hur du ska spraymåla noga.

Träna gärna på till exempel en vanlig colaburk eller liknande först. Håll inte flaskan för nära prylen som ska målas. Spraya i svepande rörelser, lager på lager, så att det inte blir för tjockt och blir rinningar.

Vänta några minuter mellan varje sprayning så att det hinner torka till. När du ser att ytan går över till att bli blank i stället för apelsinhud, då är det perfekt!

Som nytt! Med 50 kronor och inte många minuters arbete har man fått nya glänsande inredningsdetaljer i höstens trendigaste material att njuta av i vårsolen.