Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Företag skapar framtidtro!

Jag och Centerpartiet stöder helt regionens företagares begäran om ett bättre företagsklimat. Ett bra företagsklimat skapar fler framgångsrika företag, med resultatet – fler jobb och fler människor.

I den senaste mätning av företagsklimatet placerade sig inte en enda kommun i Jämtlands län sig på topp 100 av Sveriges 290 kommuner. Detta duger inte. Företagsklimatet i regionens samtliga kommuner måste förbättras.

För C är det en prioriterad och mycket viktig fråga. Fyra av fem jobb har de senaste tjugo åren skapats i småföretag. Företagen är jobbskaparna.

Utan jobbskaparna blir det inga pengar till vård, skola och omsorg. Livskraftiga företag i hela regionen är nyckeln till framgång.

Vi är och kommer att vara orubbliga i arbetet med att stärka regionens attraktivitet och konkurrenskraft. Vi vill se fler och växande företag. Vi vill skapa framtidstro i hela Jämtland Härjedalen.

Jörgen Larsson (C)

Frösön, kandidat till riksdag och regionfullmäktige

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel