Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förklaringar om Suab-skyltning

Svar till er som undrat över Suabs, Strömsunds Utvecklingsbolag AB:s, vd Daniel Perfects leasingbil och hans beslut att synliggöra Suab genom en gigantisk opassande fasadskylt som väckt irritation bland hyres­gäster och allmänhet:

Annons

Andemeningen i samtalen handlar om att Suab/näringslivschefen hellre borde synas när han kör runt och besöker företag och intressenter än i bostadsområdet.

Jag delar den åsikten och därför har jag lyft frågan både inom bostadsbolaget SHB och Suab. Vi får se om de lyssnat.

Angående leasingbilen frågade jag Daniel Perfect vid styrelsemötet 19 oktober varför han under alla år valt att kört runt anonymt i företagets leasingbil utan minsta lilla kännetecken som visar vem han representerar. Förklaringen från Perfect, och styrelseordförande Lennart Oscarsson (S), var att han betalar förmånsvärde för bilen och då behöver han inte skylta med företagets namn.

Förklaringen tyder mer på ett försök att dölja kostnaden för skattebetalarna som i praktiken betalar kalaset – och att bilen ska uppfattas som en privatbil.

Hans Wessén (M)
Styrelseledamot Suab
Viceordförande SHB

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel