Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förlust för Jemtland mot formstarka Härnösand

Jemtland föll tämligen väntat borta i division 2 Mittsverige i innebandy mot formstarka Härnösand. Matchen slutade 11–1 (3-1, 4-0, 4-0). Det betyder att Härnösand har fyra segrar i rad, medan Jemtland har nio förluster i följd.

– Vi mötte ett vasst lag i Härnösand som satte hög press och hade bra fart både i pass och rörelse vilket vi inte hade något bra försvar mot. Trots att vi får med oss ett par straffar och har flera powerplay så får vi ingen utdelning framåt medan Härnösand tuggar på med bra fart och rörelse i tre perioder. Plus hos oss till Calle Flodin, tyckte Jemtlands tränare Pär Malmrot, efter matchen.

Målgörare för Härnösand blev Stefan Wallman 3, Joel Svedberg 2, Hampus Svensson 2, Mattias Sundin, William Hamrin, Olof Halén och Isak Yngvesson och för Jemtland var det Edvin Bäckman som hittade rätt.

Med två omgångar kvar är Härnösand på tredje plats i tabellen, och Jemtland är på elfte plats.

Jemtland tar sig an FBC Lo i nästa match hemma söndag 3 mars 16.00.