Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förre ÖFK-forwarden klar för ny klubb – Emir Smajic skriver på för Brommapojkarna

Förre ÖFK-forwarden Emir Smajic är klar för ny klubb. Idag bekräftar Brommapojkarna, serieledare i division 1 Norra, att Smajic har skrivit på för den anrika klubben.

Efter en trög start i allsvenskan där den tidigare knäskadade forwarden Emir Smajic hade svårt att få igång spelet i ÖFK lämnade han klubben i maj. Nu är han definitivt klar för en ny klubbadress. IF Brommapojkarna, som leder division 1 Norra, berättar under måndagen att de är överens med 27-åringen och att parterna nu skrivit kontrakt som sträcker sig över resterande säsong 2016 och över nästa år.

Smajic, som spenderade fyra år i Östersunds FK, valde att lämna klubben bara någon månad efter att ÖFK spelat sin första omgång i allsvenskan.

– Allt är odramatiskt. Jag träffade Graham Potter på söndagsmorgonen. Vi hade ett bra samtal. Jag vill komma vidare i livet och i min fotbollskarriär. För det behöver jag en ny miljö. Men som jag redan nämnt – det finns inga som helst konflikter någonstans till ÖFK, sa Emir Smajic till Sporten i maj.

– Det är klubben i mitt hjärta. Jag har bara positiva ord att säga om laget, ledarna, Graham och Daniel Kindberg med flera. Något som även gör beslutet lite sorgligt.

Kontraktet med Brommapojkarna gäller till och med sista december 2017.

LÄS MER:

Emir Smajic om varför han flyttar: "Jag vill vidare i livet och behöver en ny utmaning"

Emir Smajic lämnar ÖFK – kan leta ny klubb redan nu

Minns du säsongen som säkrade spel i allsvenskan?