Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förskolebrev delgavs inte till kommunstyrelsen

Ett brev från förskolepersonalen i Hammarstrand delgavs inte samtliga ledamöter trots att det var ställt till kommunstyrelsen. För att brevet dessutom hade besvarats av kommunalrådet Terese Bergard (S) fick hon oppositionens kritik vid måndagens fullmäktigemöte.

– Varför fick inte vi alla i kommunstyrelsen veta innehållet och varför besvarar du brev som är ställt till samtliga ledamöter, undrade Sara Lindström (V) och var mycket kritisk till kommunalrådets agerande.

Under allmänhetens frågestund påtalade även ks-ledamoten Bo Bergström (AfR) att det aktuella brevet endast delgetts s-ledamöterna i kommunstyrelsen.

– Det är inte ok, tyckte han.

– Jag ville ge brevskrivarna ett snabbt svar, därför skrev jag svaret. Men jag tar till mig av kritiken. I fortsättningen ska brev gå ut till samtliga ledamöter, lovade Terese Bengard.