Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Första a-landslagsstarten för Ken Sema i kväll: "Har varit en resa"

Ken Sema fick inte plats i Janne Anderssons Norrköping.
Men han får det i Janne Anderssons blågula landslag.
På tisdagkvällen kommer första a-landslagsstarten för ÖFK-spelaren.
– Det gäller att göra det bra, säger han till Fotbollskanalen.

Läs också: Förbundspampen svarar Nouri om påstådda rasismen: "Vi är oerhört mångkulturella"

Janne Andersson ska byta ut hela svenska startelvan mot Rumänien och då kommer flera oprövade spelare få chansen. En av dem är Ken Sema.

Sema har gjort några landskamper, men mot Chile var det den första med a-landslaget.

Nu kan han få 90 minuter att göra reklam för sig inför VM.

– Klart att den blir viktig. Men det är inte så att den blir allt, att jag måste prestera för att komma med. Men det är en match som jag säkert kommer att starta, så det gäller att göra det bra. Och sedan får vi se i framtiden vad som händer, om man är med där eller inte, säger han till Fotbollskanalen.

Sema får nu alltså chansen i Janne Anderssons a-landslag. Men han fick inte chansen i Janne Anderssons Norrköping för bara fyra år sedan.

– Det har aldrig varit något agg, det har aldrig varit något mot honom. Då var jag inte så bra som jag är nu, och efter fyra år så sitter jag här och är med i landslaget. Så det har varit en resa.

Läs också: (+) Så många biljetter har sålts inför ÖFK:s premiär – räknar med slutsålt: "Ligger väldigt bra till jämfört med tidigare år"