Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Första poängen för Ope


2–2 borta mot Huge gav Ope säsongens första poäng. Tränaren Leif Ersson var tillfreds med resultatet.


– Vi skulle kunna ha vunnit, men också förlorat, det var en sådan match. Jag är nöjd med en poäng.

Matchen innehöll många chanser från bägge lagen. Och om det inte varit för två storspelande målvakter hade siffrorna blivit större.

– Det skulle kunna slutat 4–4 lika gärna. Väldigt många målchanser för båda lagen. En typisk matchsekvens var den som var i slutet. Helena (Jacobsson) skjuter ett skott i ribban och sen blir det kontring, men Caroline räddar suveränt.

Just Caroline Kurzawa var en spelare som Ersson var väldigt nöjd med.

– Jag har aldrig sett Caroline så här bra. Hon var helt fantastisk, säger Ersson.

Opes mål gjordes av Lisa Landin. Den tidigare ÖDFF–spelaren, som även hittade nätet mot Ljusdal i förra omgången, gjorde nu två nya.

– Lisa är en klassisk måltjuv. Snabb och kylig när lägen ges. I dag gjorde hon två fina mål.

Efter två förluster i inledningen börjar nu Ope hitta rätt.

– Vi börjar växa oss in i det här. Passningsspelet sitter och vi skapar målchanser. Sen är mittbacksparet Åse Perman och Tove Modin Brissler väldigt stabila.

På tisdag väntar derby mot K/D. Som fortfarande står utan poäng efter tre omgångar.

– K/D satte ribban högt inför säsongen, men de har fortfarande inte fått in alla spelare. Det blir säkerligen en väldigt spännade och jämn match.