Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fortsatta störningar i flygtrafiken mellan Frösön och Stockholm

Under måndagen var det stora störningar i flygtrafiken mellan Åre Östersund Flygplats och Stockholm på grund av ett snöoväder. Då drabbades flygplatsen på Frösön av både förseningar och inställda flyg. Störningarna fortsätter dessutom under tisdagsmorgonen.

– Vi är fortfarande i effekten av ett totalt kaos igår, så det är fortfarande lite störningar. Och det är fortfarande väldigt mycket snö på Arlanda, säger Susanne Norman, flygplatschef på Åre Östersund flygplats.

Enligt Susanne Norman har Arlanda bättre kapacitet att ta emot flyg i dag än under måndagen så störningarna ska inte bli lika stora som dagen innan. Däremot är morgonflygen till både Arlanda och Bromma försenade under tisdagsmorgonen.

Läs mer: Stockholmsväder skapar stora problem i flygtrafiken mellan Frösön och Arlanda - flygplatschef: ”Svårt att veta exakt när planen kan lyfta”