Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotboll, div 3 mellersta Norrland

Brunflo-Timrå 1–3 (1–1)
Mål Brunflo:1–1 (35) David Röhdin. Utvisning: Linus Olsson, Brunflo (70).

Annons

Första hemmamatchen för hösten gick inte som tänkt för Tobias Granbom och hans Brunflo. Ja, första halvlek var helt i sin ordning, med tajt försvar och bra kombinationer framåt. Sedan föll Brunflo in i gamla synder.

– Det såg ut som vanligt. Klar fördel för oss i första och i halvtid kändes det som att matchen var på väg åt vårt håll. Men sedan var Timrå bättre i avgörande lägen. Vi är bra med bollen, men mindre bra i avsluten, menar Granbom, som dock inte letar någon målskytt.

– Nej. Vi har bra forwards. De handlar mer om att vi ska komma rätt i situationerna och mer spela på instinkt när bollarna kommer in i boxen.

Brunflo drabbades också av en utvisning, när lagkaptenen Linus Olsson fick sitt andra gula kort i 70:e minuten (och därmed missar nästa veckas derby mot Frösön). Segern gör att Timrå går upp i serieledning, två poäng före Kramfors, Friska Viljor och IFK Umeå.

– Timrå är ett oerhört bra lag. Fysiskt och snabbspelande.

Bäst i Brunflo var mittbackarna Patrik Nord, som knappt förlorade en duell, och Andreas Hörnfeldt, samt centrale forwarden David Röhdin.

Annons