Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fotboll, division 4 herrar

Det var ett ungt lag som mötte en nykomling - och kom hem med tre mål vardera. Ett rättvist resultat enligt båda tränarna efter matchen.

Annons

IFK Östersund 2–Myssjö/Oviken 3-3 (2-1)

Mål, IFK: Mattias Jonsson 2, Andreas Larsson, Mattias Jonsson. Mål, Myssjö/Oviken: Jonas Olsson, Peter Vikner, Marcus Odén

Ett ungt IFK mötte nykomlingarna Myssjö/Oviken som var aggressiva i sina omställningar och gav IFK en bra match. Båda lagen var överens om att 3-3 var ett rättvist resultat och de tar med sig en god känsla inför säsongen. IFK's Andreas Larsson och Mattias Jonsson var aggressiva trots att de inte var tyngst på planen.

– De kliver in till 110 procent. För vår del som har mycket ungdomar är det ett viktigt steg mot seniorspel, säger IFK-tränaren Ove Ahrén.

Myssjö/Oviken tar framför allt med sig förmågan att bita ifrån och ge motståndarna lite tid med bollen, som de visade på tisdagskvällen.

– Vi ser ju att vi hänger med, IFK är ju duktiga att trilla boll. Bara vi får vara hela så ska vi kunna ge de flesta lag en match, säger Jörgen Olofsson, tränare i Myssjö/Oviken.