Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Åkte ur allsvenskan med Helsingborg – nu kan Bojanic hamna i Östersund

Helsingborg åkte ur allsvenskan den gångna säsongen, och flera spelare kan komma att lämna klubben. Däribland Darijan Bojanic, som ryktas vara på väg till Östersund.

Annons

Efter att Helsingborg åkt ur allsvenskan ryktas nu den centrala mittfältaren Darijan Bojanic till Östersund.

Darijan Bojanic har hamnat rejält i frysboxen i Henrik Larssons Skåneklubb – som nyligen åkte ur allsvenskan. Den gångna säsongen startade han tolv matcher och stod för fem inhopp. Den senaste starten kom i juli och han stod utanför truppen i åtta av de sista nio matcherna på säsongen.

Därför ryktas 21-åringen nu vara på väg ifrån Helsingborg, och nästa klubb kan bli Östersund, enligt Fotbollskanalen.se, trots att Bojanic kontrakt sträcker sig till 2018.

– Då har du hört något som jag inte hört. Jag har ingen aning om det, säger Bojanic till Fotbollskanalen.

Fotbollskanalen: Hur ligger det till kring dig då, vad kommer hända i vinter?

– Jag vet inte. Jag har ju kontrakt med Helsingborg i två år till, sen får vi se hur allt löser sig. Men det känns inte vettigt av mig prata om det. Det enda som gäller nu är att vi ska tillbaka till allsvenskan.

FK: Hur ser du på att spela i superettan?

– Det suger ju, för det är i allsvenskan man vill spela. Men nu har vi satt oss i den här situationen och det är bara för oss att göra det vi kan för att gå upp igen så snabbt som möjligt.

FK: Så du kan tänka dig att följa med ner i superettan?

– Ja, absolut, säger Bojanic.

Mer läsning

Annons