Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Återupplev Fouad Bachirous första mål i ÖFK – se den otroliga volleyträffen mot Malmö här

Väntan var lång för Fouad Bachirou, men när hans första mål i ÖFK-tröjan kom var det både snyggt och viktigt. Återupplev ÖFK-mittfältarens volleyskott som sänkte Malmö FF på bortpalan här.

Annons

Läs också: Östersunds 3–0 mot Malmö FF är segern som chockar fotbollssverige: "Östersund vänder upp och ner på Allsvenskan"

Det var i inledningen av den andra halvleken som Bachirou drev fram längs vänsterkanten. Han väggspelade med Saman Ghoddos och fick tillbaka en lätt lyftning. Bachirou drog då till på volley och landslagsmeriterade Johan Wiland i Malmös mål var chanslös.

– Jag är väldigt nöjd med målet. Det händer inte ofta att jag gör mål, men jag är nöjd med det och framför allt nöjd med lagets prestation, sade Bachirou efter målet till Cmore.

Se målet igen här:

Målet innebar 2–0 till ÖFK, som sedan vann med 3–0 efter att Saman Ghoddos själv gjort två, mot laget som veckan därpå säkrade titeln som svenska mästare.

Bachirou har nu skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över kommande tre säsonger och får därmed chans att göra fler mål i ÖFK-tröjan.

Läs också: Supportrarnas älskling skriver nytt kontrakt med ÖFK – kvar som mittfältsstrateg i ytterligare tre år framåt

ÖFK-spelarna jublar efter Fouad Bachirous 2–0 mot Malmö.

Bachirous mål var ett av många klassmål som ÖFK producerade under säsongen. I går blev det klart att Ronald Mukiibis fullträff mot IFK Göteborg är en av kandidaterna till att bli årets mål på Fotbollsgalan 21 november.

TV: Ronald Mukiibis fullträff mot IFK Göteborg kan utses till årets mål på Fotbollsgalan

Mer läsning

Annons