Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Därför klarar ÖFK spelartapp – och hyllningen till personerna bakom Graham Potter: "Ögon och öron överallt"

Sista omgången – näst sista Fotbollspuls.
Allsvenskan lider mot sitt slut och inför helgens matcher gästar Andreas Olsen oss. Vi pratar om ÖFK:s scoutingsystem, varför de klarar tunga spelartapp, Graham Potters betydelse, Gefles nycklar i sista omgången, hur de klarar ett eventuellt kval och varför Joel Cedergren är rätt för Giffarna.
Dessutom öser vi beröm över Johan Bertilsson, Elena berättar om sina Mittmedia-lirare i Allsvenskans stora pris och programmet avslutas sedan med Veckans Hiss och Diss.

Annons

3:01: ÖFK-DELEN

Brwa Nouri och Alex Dyer ryktas lämna ÖFK efter säsongen samtidigt som Djurgården vill ha Graham Potter. Vi diskuterar detta, vad det kan komma att betyda och varför klubben skulle klara av tunga spelartapp.

Vi hyllar dessutom personerna bakom Graham Potter.

17:27: GEFLE-DELEN

En match kvar, nu ska allt avgöras. Hur ska Gefle vinna mot ÖFK? Vilka blir nycklarna och vad talar egentligen för Gävlegänget?

Vi diskuterar även ett eventuellt kvalmotstånd för Gefle (Halmstad) och hur det mötet skulle kunna sluta.

28:34: SUNDSVALLS-DELEN

Joel Cedergren och Giffarna lär komma överens när som helst. Är det rätt tränare för Sundsvall? Varför är Cedergren så omtalad just nu?

En shout out till Stefan Ålander och en passning till Giffarna inför Ålanders sista match.

34:15: ELENAS SPECIAL

Elena ingår i den fina skara som får rösta till Allsvenskans stora pris. Hon har Mittmedia-lirare med i flera kategorier, och i två så toppar en ÖFK-ledare och en Gefle-spelare. Vilka?

42:48: VECKANS HISS OCH DISS

Titta, så får ni se.

Mer läsning