Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Douglas Bergqvist och Hosam Aiesh stannar i ÖFK – endast två spelare utan kontrakt

Douglas Bergqvist och Hosam Aiesh stannar i ÖFK även nästa säsong.
– De har haft kontrakt hela tiden, så det stämmer att de stannar, säger ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg.

Annons

Det var SVT som var först att berätta om uppgifterna att Douglas Bergqvist och Hosam Aiesh stannar i ÖFK ytterligare en säsong, men enligt ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg handlar det inte om nya kontrakt utan att spelarna haft kontrakt hela tiden.

Tidigare publicerade uppgifter om att Bergqvist och Aiesh haft utgående kontrakt har varit felaktiga, enligt Daniel Kindberg.

– De har inga nya kontrakt. Jag kan inte kommentera när deras kontrakt går ut för det vet jag inte på rak arm, men 2017 vet jag att de har kontrakt över, säger Daniel Kindberg till Sporten under söndagskvällen.

Douglas Bergqvist bekräftar uppgifterna för Sporten och ser samtidigt fram emot det fortsatta spelet i ÖFK-tröjan.

– Jag har spelat på olika positioner och i olika system där jag kunnat hjälpa laget, så det är bara att köra vidare. Det finns mycket som både jag och hela laget måste jobba på. Men nu har vi lite vila, så får vi börja jobba på det under försäsongen, säger Bergqvist, som är på väg till USA för semesterresa.

Då Bergqvist har ett kontrakt vill han inte kommentera om något annat lag visat intresse för honom under ÖFK:s allsvenska debutsäsong och menar att han är glad över att vara kvar.

– Jag trivs att vara här inför nästa år och det ska bli spännande. Vi har gjort ett år nu och vi vet att vi kan förbättra oss, så jag ser fram emot att göra det nästa år.

Hosam Aiesh och Douglas Bergqvist.

Enligt Daniel Kindberg finns nu bara två spelare kvar från årets trupp som inte kontrakterats.

– De som vi inte kontrakterat än är Stefan Karlsson eller Brwa Nouri. De andra som har slutat hos oss har vi annonserat ut.

Piotr Johansson går alltså tillbaka till Malmö?

– Ja.

Enligt Daniel Kindberg finns ingen deadline för diskussionerna med Nouri och Karlsson.

Läs också: Lagkaptenen och tre spelare till lämnar ÖFK: "Tackar för den tid Alex har varit i ÖFK"

Mer läsning

Annons