Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter jättesuccén – vi livesänder ÖFK:s andra träningsmatch:"Nu ökar vi tempot "

Startskottet för fotbollssäsongen 2017 gick i helgen när ÖFK mötte Ranheim, nu återvänder de till Norge för årets andra träningsmatch. Den här gången är det Levanger som står för motståndet.
Efter succésändningen fortsätter vi att satsa – vi och livesänder matchen med studio och gäster både före och efter matchen.

Annons

För att se matchen krävs det att du har ett aktiv Plus-abonnemang. Här finns en guide att följa för att teckna ett abonnemang om du inte redan gjort det.

Matchen ser du här.

ÖFK:s andra allsvenska säsong närmar sig med stormsteg, första träningsmatchen är avklarad och nu vänder match nummer två.

Första matchen var mot norska Ranheim och Östersund vann matchen med 3–1. Två av nyförvärven, Johan Bertilsson och Ludvig Fritzson fick göra sina första mål i ÖFK-dressen. Nu ska ÖFK återvända till Trondheim och Abrahallen för att möta Levanger.

Matchen mot Ranheim blev startskottet på ÖFK:s säsong, men även på vår satsning på fotbollen den kommande säsongen. Nu följer vi upp vår live-satsning med att sända ytterligare en träningsmatch.

– Efter succésändningen från första träningsmatchen så ökar vi tempot och satsar återigen på att ge tittarna den närmsta bevakningen av ÖFK under försäsongen säger Andreas Olsen, fotbollsredaktör och fortsätter:

– Säsongen har knappt börjat och vi satsar redan nu och kommer att fortsätta tills svenska cupen och allsvenskan drar igång.

Sporten kommer att vara på plats under veckans träningar för att leverera de hetaste nyheterna inför träningsmatchen mot Levanger. På fredagskvällen sänder vi uppsnack från studio innan avspark, vi kommenterar matchen och rundar av igen efter matchen med studio där vi kommer att ha matchens vassaste spelare på plats.

Avspark på fredag sker 19.30 och vår sändning börjar en timme innan, det vill säga 18.30.

För dig som pluskund:

Farliga chanser och fantastiska mål – se alla höjdpunkter från Ranheim - ÖFK

IFK-målvakten fortsätter att träna med ÖFK: "Det är en häftig upplevelse"

Utvisad i första träningsmatchen – Bergqvist: "Har en annan åsikt än domaren"

Mer läsning

Annons