Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kindberg bekräftar utländskt intresse kring Potter: "Ett tiotal som hört av sig bara under hösten"

Nog har Graham Potter blivit populär, både hemma i stugorna i Sverige och visst är han på allas läppar även ute i Europa. I dagarna bekräftar Daniel Kindberg för FotbollDirekt.se att det finns intresse från utländska klubbar för Potter. – Det ett tiotal klubbar som hört av sig och visat intresse bara under hösten, minst, säger Kindberg till FotbollDirekt.se.

Annons

Graham Potter är jagad av ett stort antal klubbar ute i Europa efter succén med ÖFK.

Europa Leauge-framgången gav sannerligen ringar på vattnet för ÖFK, och både spelarna och tränaren Graham Potter är hett villebråd i fotbollsvärlden.

Potter har hyllats i medier världen över, och nu berättar Daniel Kindberg för FotbollDirekt.se att flera klubbar hört av sig och varit intresserade av succétränaren.

– Det ett tiotal som hört av sig och visat intresse bara under hösten, minst. Ja, men det är självklart klubbar från bland annat Premier League men även Bundesliga och Belgien. Sedan har det varit svårt att värdera intresset och dessa klubbar har ju också fått klart för sig att han vill stanna i Östersund. Svenska? Jag tror de har förstånd att inte höra av sig, säger ÖFK-ordföranden med ett skratt till FotbollDirekt.se.

Trots intresset från utländska klubbar tror inte Daniel Kindberg att det blir svårt att få behålla magiske Potter.

– Nej, jag tror aldrig det kommer att vara omöjligt för oss att behålla honom, inte förrän den dag Graham känner att han är klar i Östersund och det är först efter ett SM-guld och ett försvarat SM-guld.

Läs också: Potter om statyförslaget: "Det är väldigt pinsamt"

För Plus-kunder: Nolervik: Laila från Tyskland glömmer aldrig det smärtsamma mötet med Saman Ghoddos

Läs också: Så många biljetter får ÖFK-fansen till de avslutande bortamatcherna i Europa League

Mer läsning

Annons