Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖFK genrepar mot mästarlaget och nykomlingen inför starten av Svenska cupen

ÖFK:s tävlingssäsong börjar redan 18 februari med den första cupmatchen mot Varberg på hemmaplan. Inför Svenska cupens start har ÖFK gjort klart med två träningsmatcher under lägret i Salou i början av februari.

Annons

Läs också: Ghoddos ryktas till europeiska toppklubbar: "Mitt fokus är på Östersund"

Anton Tinnerholm och tidigare ÖFK-spelaren Ante Björkebaum är två av spelarna som Ken Sema och ÖFK ställs mot under träningslägret i Salou.

Läs också: Svenska cupens spelschema spikat – då inleder ÖFK tävlingssäsongen

ÖFK reser till Salou utanför Barcelona 1 februari och stannar till 12 februari. Den första lördagen väntar mästarlaget Malmö FF, som ÖFK besegrade med 3–0 på bortaplan under hösten, i lägrets första träningsmatch.

Lördagen därpå väntar Ante Björkebaums Sirius, som avancerade till allsvenskan från superettan inför kommande säsong, som genrep inför cupmatchen mot Varberg lördagen därpå.

En tidigare träningsmatch mot norskt motstånd i slutet av januari har varit på tal men inte spikats enligt ÖFK:s team manager Alexander Kindberg.

ÖFK inleder säsongen med träningsupptakt på onsdag nästa vecka och har ett första läger utan matcher på Teneriffa i januari.

Läs också: Spikat – då spelas Norrlandsderbyna mellan ÖFK och GIF Sundsvall

Mer läsning

Annons