Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖFK:s landslagsmän hyllar Graham Potter: "Han ger mig självförtroende"

Ken Sema och Saman Ghoddos står utanför startelvan till dagens landskamp mot Elefenbenskusten, men hoppas på speltid under januariturnén. Efter lördagens träning tackade båda spelarna sin tränare i Östersund, Graham Potter, för att ha tagit stegen upp till A-landslaget.

Annons

Läs också: Ghoddos och Sema efter historiska landslagsuttagningen: "Det är stort"

23-årige Saman Ghoddos, som inte har varit med i några landslagssammanhang tidigare under karriären, menar att karriären inte gått snabbt hela vägen men att han tagit stora kliv under de senaste säsongerna. En av anledningarna till framstegen är, enligt Ghoddos själv, Graham Potter.

– Han är en riktigt bra tränare. Han ger mig självförtroende och alla förutsättningar jag behöver för att bli en bättre fotbollsspelare, sade Ghoddos i en intervju med TV4 efter lördgens träning som går att se här:

Även Ken Sema, även han född 1993, var med i landslaget under OS i somras men är nu på sitt första uppdrag som A-landslagsman. Även Sema hyllar Potter när han intervjuas av TV4 i Abu Dhabi.

– Jag tycker att jag har tagit stora steg och det är roligt att spela just nu, säger Sema i intervjun som går att se här:

Janne Andersson har tagit ut följande startelva till januariturnéns första match: Peter Abrahamsson – Emil Salomonsson, Linus Wahlqvist, Franz Brorsson, Pa Konate – Niklas Bärkroth, Oscar Lewicki, Kristoffers Olsson, Viktor Claesson – Sebastian Andersson, Per Frick.

Landskampen mot Elfenbenskusten börjar 13.45 och sänds i TV12 och Cmore.

Läs mer: ÖFK:s konkurrent kritisk efter frånvaron: "Dömer ut dem som inte är här"

Därför tackade Graham Potter nej till januariturnén: – Hade kunnat riskera skilsmässa

Så tränar ÖFK-spelarna utanför fotbollsplanen – fokus på funktion ska ge fräscha spelare

Mer läsning

Annons