Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Önskespelaren på plats – Tom Pettersson klar för Östersund

Tom Pettersson är klar för Östersund. Det bekräftar klubben på sin webbplats i dag.
– Att vi lyckats värva Tom till ÖFK är ytterligare ett bevis på att vi gör ett bra arbete, säger ÖFKs ordförande Daniel Kindberg till webbplatsen

Annons

Läs Toms egna ord här: IFK Göteborg-spelaren klar för Östersund: "Jag har saknat någon som tror på mig, jag känner mig hedrad"

Tom Pettersson.

Det har ryktats en tid, och i dag blev det klart. Tom Pettersson lämnar IFK Göteborg och ansluter till Östersund, det bekräftar klubben i dag på sin webbplats.

190 centimeter långe Pettersson, 26, kan användas som både försvarare och mittfältare och har skrivit ett kontrakt med ÖFK på tre år. Under sin tid i IFK Göteborg – dit han kom från Åtvidaberg – gjorde han 75 matcher och sju mål. Född och uppvuxen i Trollhättan har Pettersson även fem U21-landskamper på meritlistan.

– Att vi i hård konkurrens med många andra klubbar lyckats värva Tom till ÖFK är ytterligare ett bevis på att vi gör ett bra arbete i ÖFK. Tom är en spelare med egenskaper som kommer att spetsa till ÖFKs möjligheter att lyfta ännu mer de kommande säsongerna. Tom har bra teknik och ett väldigt bra spelsinne. Hans personlighet att vilja bli bättre och att se motgångar som en utmaning passar perfekt in i ÖFK:s sätt att tänka. Jag ser fram mot att få se hur Graham (Potter, huvudtränare) och company kan utveckla Tom ytterligare, säger ÖFKs ordförande Daniel Kindberg till klubbens webbplats.

Mer läsning

Annons