Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppgifter: ÖFK i värvningsjakt med Stockholmsklubbarna – vill ha mittfältaren

Omar Eddahri verkar vara ett jagat namn i Fotbollssverige.
Enligt SportExpressen har ÖFK anmält sitt intresse för AFC-mittfältaren, men får konkurrens av AIK, Hammarby och Djurgården.
– Kommer något jätteintressant så varför inte, säger han till tidningen.

Annons

Han var en av nyckelfigurerna i AFC:s resa från Superettan till Allsvenskan. Med sina fem mål och åtta assist på 17 starter var 26-årige Eddahri en av de poängstarkaste mittfältarna i näst högsta ligan.

LÄS MER: Modou Barrow uppges säljas – då får ÖFK ett pengaregn över sig

Enligt Fotbollstransfers har Omar Eddahri ett kontrakt med AFC Eskilstuna över 2017, men trots det uppger SportExpressen att det kan bli ett värvningskrig mellan flera allsvenska klubbar om Eddahri.

Däribland ÖFK, som enligt tidingen slåss med Stockholmsklubbarna AIK, Hammarby och Djurgården.

– Det skulle inte vara helt fel att stanna i AFC, men samtidigt kommer något jätteintressant så varför inte. Jag är fortfarande i en ålder där det kan hända grejer. Chansen att lämna finns, men det ska vara väldigt intressant, säger Eddahri om sin framtid till SportExpressen.

– Jag är nog ute efter en helhet, ett projekt. Det lockar även att stanna kvar i Stockholm. Det är mycket som ska stämma in, så klart. Det måste vara en bra lösning, jag har vissa krav och de måste jag få igenom.

För pluskunder: Daniel Kindberg om Modou Barrow och ÖFK:s värvningsarbete: – Kommer inte att hastköpa

Mer läsning

Annons