Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fotbollstalangen väljer IFK Östersund

16-årige John Eriksson från Alsen har skrivit på för IFK Östersund.

– Fantastiskt roligt att en av de största talangerna vi har i Jämtland väljer att spela för oss, säger IFK-tränaren Leif Widegren.

IFK Östersund tog steget till division 2 och nu börjar jakten på nya spelare och ledare för att förstärka laget inför kommande säsong.

– Första värvningen var ju Adam Mattiasson som tränare och den var förstås väldigt viktig. Att vi nu också har klart med talangen John Eriksson som är född 1997 känns oerhört bra för vårt lagbygge, säger Leif Widegren.

John Eriksson, fotbollsfostrad i Offerdal, har spelat med Alsen de senaste två säsongerna.

– Jag har följt honom de senaste säsongerna och han går framåt hela tiden och har en enorm potential. Inget ont om Alsen, men jag tror det blir nyttigt för honom att komma till en bättre träningsgrupp med jämnare spelare, säger Leif Widegren.

Ytterligare nyförvärv är på väg in i IFK Östersund.

– Redan i eftermiddag får vi klart med nästa spelare, säger Widegren.

Vad kan ni göra i division 2?

– Adam Mattiasson blir arg på mig när jag säger att inom tre år ska vi vara i division 1. Man måste ha egna drömmar. Men först och främst ska vi bli ett stabilt division 2-lag och det har vi stora förutsättningar att bli.